T-shirts met een persoonlijk tintje

Het vak is mij met de paplepel ingegoten, ik groeide op in de mode omdat mijn ouders jaren lingerie- en modewinkels hebben gehad. Ik koesterde al lang de droom een eigen label te beginnen, maar ik wilde niet te boek staan als de zoveelste BN’er met een ‘zogenaamd zelf’ ontworpen kledinglijn. Ik heb veel research gedaan en goed nagedacht wat ik graag op de markt zou willen brengen. Ten eerste vond ik het belangrijk dat mijn persoonlijkheid in de kleding terug zou komen, mijn passies in het dagelijkse leven en dat het een lijn is die echt iets extra’s brengt. Ten tweede moet ik het zelf willen dragen, maar moeten ook mijn vriendinnen, in al hun vormen en maten, zich er lekker in voelen. En ten derde, de kwaliteit moet goed zijn, maar betaalbaar zijn.

Na diverse brainstorms was ik er uit. Het moesten T-shirts worden. Het is één van meest iconische kledingstukken van de wereld en iedereen heeft er wel een paar in de kast liggen. Ze kunnen overal op en onder, kunnen stoer zijn maar ook heel sexy en dankzij mijn prints en stofkeuze, kan ik ze heel persoonlijk maken.

Trots presenteer ik jullie mijn LookBook. Klik op de afbeelding en mijn wereld gaat voor je open. Een selectie van de collectie die ik ontworpen heb voor de collectie voorjaar/zomer 2017 staat er in. De collectie ligt nu in de winkels.

Frits MaaslandBridget The Label