Bridget the Label is bekend als een modemerk dat collecties presenteert met o.a. T-shirts met prints, lange vesten, jurkjes en broeken. Naast de uitgesproken collectie die Bridget the Label biedt heb ik zelf ook een voorkeur voor het wat rustiger. Het hoeven niet altijd drukke prints te zijn, je kan ook iets basics hebben voor als je op de bank zit de hond uitlaat of gaat winkelen. Zelf sport ik ook veel wat mij mede inspiratie gaf voor mijn nieuwe lijn.

InnerCalm is naast fashionable basic vooral erg comfortabel. InnerCalm kan omschreven worden als “easy to wear fashion” voor vrouwen met een stoere twist. De collectie staat voor “thuis voelen” (Made for your comfort), waarna je jouw outfit af te kunt stylen met een paar comfi boots of hoge hakken. Combineer de items van deze collectie laag over laag voor een “casual-comfort” gevoel.

Vanuit deze gedachte zijn we met ons team gaan kijken wat voor materialen we wilden gebruiken. Uiteindelijk kom je dan uit op materialen als o.a. zijde, wol, modal, Cupro en Kasjmier, welke dit comfort gevoel zeker een extra dimensie zal geven.

Klik op de afbeelding voor de InnerCalm herfst/winter collection 2018
De collectie ligt binnenkort in de winkels. (verkoopadressen)

Frits MaaslandInnerCalm